Többször is egymásra mosolyogtunk, de én nem szálltam le veled, hogy megkérdezzem a neved

életmód
2016 március 22., 08:04
comments 44

Murakami egyik fohose (is) talalkozott a 100%-ig tokeletes lannyal, egy napos aprilisi reggelen. En marciusban talalkoztam veled, egy hideg kora esten. Marcius 21-en, a 41-es villamoson, ami a Kamaraerdei Ifjusagi Park fele tartott. En a Batthyany teren szalltam fel fel 7 korul, te jobboldalon ultel a vezetofulketol ket szeksorra. Hosszu sotetbarna hajad van, kozepen elvalasztva, amikbol az utunk soran tobbszor is ket copfot formaztal. Orr piercinget viselsz, bal oldalon, egy karikat. Vilagos ballonkabat volt rajtad, fekete nadrag es egy szurke, magasszaru Nike kosarlabda cipo. Zenet hallgattal(?), a fulhallgatod feher szinu. A Moriczon szalltal le.

En atlosan, egy sorral hatrebb ulltem. Egy barna hatizsak volt nalam, barna kabat, fekete cipo, es egy vilagos piros, texturazott nadrag az amit lathattal rajtam.

Neked is feltunt, hogy hatarozottan felkeltetted a figyelmem, tobbszor is egymasra mosolyogtunk, de en nem szalltam le veled, hogy megkerdezzem a neved. Rossz dontes volt.

Mindig a 17-es villamossal jarok haza munkabol, de akkor valamiert nem szalltam le a 11-es buszrol, csak a vegallomason. A jovoben is igy fogok meg tenni parszor, hatha ismet ott leszel, bar tudom, hogy milyen nagy ez az esemenyter, igy ennek mily csekely eselye is van.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.