349 üzletet kötött a dizájnerdrogdíler anyuka és a két fia

Kábítószergyanús anyagot hirdetett egy internetes oldalon egy 47 éves nő meg a 23 és 18 éves fia. Nem túl cselesen a pénzt a nevükön lévő folyószámlára kérték utánvéttel.

A gyanú szerint 2015. február 19. és 2015. október 9. között összesen 349-szer értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot és kábítószernek minősülő anyagot, amit postán juttattak el a megrendelőkhöz.

A gyanúsítottaknál tartott házkutatáson a nyomozók a feladóvevényeket megtalálták, amiket a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható számítógéppel, tablettel és mobiltelefonnal együtt lefoglaltak.

Fotó: police.hu

Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 47 éves nőt és a 23 éves fiát őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra, de a 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet. (police.hu)