18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A rendőrök mentették ki az állatokat a horrortanyáról

bűnügy
2016 március 23., 09:19
comments 61

Kedden a rendőrök egy Újfehértó környéki tanyán hatósági állatorvossal és a város jegyzőjével közösen tartottak ellenőrzést, miután arról érkezett bejelentés, hogy ott rossz körülmények között tartanak állatokat.


A tanyán több tucat lesoványodott tehenet találtak, egy részük lábra sem tudott állni. Az elpusztult állatokat a többi között hagyták, a maradványaikból a szintén ott tartott disznók ettek. 
photo_camera

A 69 éves tulajdonos azt sem tudta megmondani, hogy pontosan hány szarvasmarhája van. Azzal magyarázta a tanyán uralkodó állapotokat, hogy nincs takarmánya, amivel etethette volna az állatokat.

photo_camera

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást. 

photo_camera

photo_camera

A hatóságok intézkedtek az elpusztult szarvasmarhák elszállításáról, a legyengült tehenek ellátásáról az állatorvos gondoskodik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.