Obamára rácsavarodott egy argentin nő

külföld
2016 március 24., 04:37

"Csak egy tánc volt!" - a CBS fehér házi tudósítója, Mark Knoller szerint ezt mondta Michelle Obamának az argentin nő, aki percekkel korábban

szabályosan rácsavarodott férjére, az Egyesült Államok elnökére.

President Obama Does The Tango In Argentina

President Obama demonstrated his tango moves at the state dinner in Argentina Wednesday night.(Video courtesty Casa Rosada - República Argentina)

Posted by BuzzFeed News on Wednesday, March 23, 2016

Barack Obama a hétvégi kubai látogatása után szerdán Argentínában, Buenos Airesben járt, ahol a tiszteletére adott fogadáson táncoltatták meg. És mert Argentínáról beszélünk, természetesen

a szexuálisan túlfűtött, szenvedélyes tangó volt a kötelező tánc,

ennek részeként csavarta Obama derekára mélyen felsliccelt szoknyájából előbukkanó hosszú lábát a táncosnő.

Forrás: Casa Rosada - Republica Argentina

Obama amúgy elsőre tiltakozott a felkérés ellen, de aztán egész rendesen odatette magát. Ahogy amúgy a tánc után vigasztalt Michelle Obama se maradt ki a mókából:

Barack Obama tangózik 2016. március 23-án Buenos Airesben. Fotó: AFP PHOTO / NICHOLAS KAMM

(Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.