Az év még hülyébb fétise az össze nem érő combok közötti ékszer

életmód
2016 március 26., 14:19
comments 69

Örökké tartó csicskaságra vagy ítélve, ha összeérnek a combjaid, sugallta 2013 hülye fétise, az össze nem érő combok

De ma már 2016 van, ugye nem hiszed el ezt a hülyeséget??

Ha még mindig ez a testképideálod,

akkor itt van ez az oldal, a tgapj.com, ahol össze nem érő combokhoz lehet ékszereket venni.

De amint beteszed valamelyik ékszert a kosaradba és fizetni próbálnál, előugrik egy ablak, ami leírja az igazságot. Ezt az igazságot Plankó Gergő már 2013-ban leírta, de ez most mindegy.

"A TGAP egy képzeletbeli áruház, ahol thigh gap-ékszereket lehet kapni. Azért jött létre, hogy elindítson egy vitát a torz testképpel kapcsolatban, amit a szociális média közvetít"

Ezek után pedig leírja, mi az oka annak, hogy a nők és a férfiak rosszul érzik magukat a testükben, és hogy hogyan tehetsz ezellen. 

A lényeg:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.