Annyira berúgott a német hajóskapitány, hogy hajójával egy egész kikötőt sikerült elzárnia a külvilágtól

külföld
2016 március 27., 17:55
comments 98

Ez ma a részeg sofőrökről szóló hírek napja, előbb az American Airlines pilótája, akit az utasok szeme láttára tartóztattak le, most meg a rostocki kapitány, aki berúgott, majd egy 85 méteres hajóval lezárta az egész kikötőt. 

A teherhajóval megpróbált kijutni a kikötőből, de annyira nem ment neki, hogy elakadt, ezzel pedig más hajók közlekedését is lehetetlenné tette. 

A rendőrség szerint annyira részeg volt, hogy teljesen alkalmatlan volt a hajóvezetésre. Közveszély okozásával vádolták meg, de kilétét nem hozták nyilvánosságra. 

Végül vontatóhajók segítségével vitték vissza a helyére. Sérülések nem történtek. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.