Dzsudzsák: Nem szeretném a hőst játszani

futball
2016 március 27., 05:16
comments 23

A tegnapi, Dzsudzsák Balázs szabadrúgásgóljának hála 1-1-re végződő Magyarország–Horvátország barátságos mérkőzésról Dzsudzsák azt mondta:

„Már az első félidőben megsérültem egy becsúszásnál, de nem szeretném a hőst játszani – tudtam vele futballozni, így rúgtam a gólt is. Két-három nap pihenő, és rendben lesz, csak egy felszíni sérülés.”

Azt is mondta, hogy:Megérdemeltük a döntetlent, de nagyon messze van az Eb, ebből még nem szabad következtetéseket levonni. Arra kell törekednünk, hogy ez a tudatos játék, ez az akarat és ez az alázat megmaradjon.”

(NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.