Készül a GTA 6

Játék
2016 március 27., 10:21
comments 49

Állítólag most is az USA-ban fog játszódni, hiába merült fel például Tokyo, mert azt túl bonyolult lett volna megcsinálni. Még évek telhetnek el, mire a GTA hatodik része megjelenik, mert a legutóbbi rész, a GTA V (minden idők egyik legdrágább, de legsikeresebb játéka) csak öt év után jelent meg 2013-ban.

Közben egyébként egy szarvas forgatta fel az életet San Andreasban. A GTA V egyik módosításába egy programozó beépített egy halhatatlan szarvast. Nem csinál semmit, csak megy, de ahol felbukkan, felbolygat mindent. Itt lehet élőben nézni:

(Independent, NYMag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.