A volt ausztrál miniszterelnök ellopott egy hullámot

külföld
2016 március 29., 08:23
comments 103

Tony Abbott, Ausztrália tavaly megbukott miniszterelnöke húsvét hétfőt szörfözéssel töltötte. Ezt örökítette meg ez a felvétel is:

link Forrás

A kép jobb szélén látható, hogy a 17 éves Ivy Thomas nincs elragadtatva a miniszterelnök közelségétől. Azért nincs, mert Abbot

ellopta a hullámát.

A szörfös szokásjog szerint az ilyen hullámoknál, amiket jobbra fordulva lehet elkapni, a belső, vagyis a bal oldalon várakozó szörfösé az elsőbbség.

„Láttam, hogy ő is rákészült, de mégse kiabálhattam rá, hogy az az én hullámom. Azt azért mégse lehet megtenni egy volt miniszterelnökkel” – mondta Thomas, aki nagyon örül, hogy volt fotós a környéken, mert „bizonyíték nélkül senki se hinne nekem”. (Via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.