Megkezdődött a feleségdaraboló darnózseli hentes pere

A tatabányai törvényszék kedden kezdte tárgyalni az emberöléssel vádolt N. János ügyét. A 45 éves, hentes végzettségű darnózseli férfi a vád szerint 2014 májusában egy este megvárta feleségét mosonmagyaróvári munkahelye előtt. Megölte, a holttestét a kocsija csomagtartójába rejtette, majd hazahajtott.

Gyermekük elalvása után a házban kialakított húsfeldolgozóban szakszerűen feldarabolta, majd megpróbálta elégetni a maradványokat. A daraboláshoz használt eszközökre sósavat öntött. A maradványokat végül egy réten szórta szét.

N. és neje válófélben voltak, az asszony el is költözött darnózseli otthonukból. 2014 májusában, hogy az apánál maradt kisebbik gyermekét is láthassa, úgy döntött, hogy hazaköltözik. Ezt a vád szerint N. nem tudta elfogadni.

Az első tárgyalási napon, a vádirat ismertetése után a bíró meghallgatta az emberöléssel gyanúsított N. Jánost, aki a bíróság előtt nem akart vallomást tenni, sem kérdésekre válaszolni, és közölte, hogy nem követett el bűncselekményt. A bíró ismertette a vádlottnak a nyomozás alatt tett vallomásait, amelyekben azt állította, hogy a felesége életben van, és vitatta a maradványok DNS-vizsgálatának eredményeit.

A nyomozás szerint a feleség akkor adott magáról utoljára életjelet, amikor bezárta a munkahelyéül szolgáló helyiséget. Ezután az asszony és a férfi mobiltelefonja egy irányba, Darnózseli felé mozgott. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.