Keressük azokat a bátor magyarokat, akik bemerészkedtek az európai no-go zónákba

külföld
2016 március 30., 09:07
comments 254

Itt írtunk arról, hogy a magyar kormány hivatalos tájékoztató honlapja szerint Nyugat-Európa országaiban több mint kilencszáz olyan no-go zóna alakult ki, ahova inkább ne menjen az, akinek kedves az élete. Például Németországban, Franciaországban és Svédországban. 

Közben viszont arról is hallottunk, hogy vannak olyan elképesztően bátor és/vagy vakmerő magyarok, akik a nyilvánvaló kormányzati figyelmeztetések ellenére be mernek menni olyan helyekre, mint a berlini Neukölln, Stockholm egyes bevándorlók lakta negyedei vagy a brüsszeli Molenbeek. Sőt, állítólag olyan önygilkos hajlamú magyarok is léteznek, akik ezeken a pokoli helyeken élnek.

Ezért arra kérjük most őket, hogy pár mondatban, esetleg akár fényképpel kiegészítve írják meg élményeiket a megirom@444.hu emailcímre. 

Arról, hogy miket tekint a magyar kormány no-go zónáknak, itt lehet több információt megtalálni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.