Miközben éppen be akarják tiltani az alkalmazásukat, Kövér László innovációs díjjal tüntette ki a CryptTalk fejlesztőit

POLITIKA
2016 március 31., 11:52
comments 49

Kövér László csütörötökön adta át a parlamentben az idei innovációs díjakat. A nagydíjat az evopro csoport kapta az eRDM dinamikus vasúti terhelési rendszer kifejlesztéséért.

Az agrár innovációs díjat az Univer Product Termelő és Kereskedelmi Zrt. nyerte el csípősfűszerpaprika-nemesítési programjáért, a környezetvédelmi díjat az Aquaprofit Kft. az arzénos vízek tisztítására kidolgozott eljárásáért.

Az átadó vicces pillanata lehetett, amiko Kövér László, a parlament fideszes elnöke átadta a Startup kategóriában díjazott Arenim Technologiesnak a díjat. A cég a

CryptTalk

hívástitkosító alkalmazás kifejlesztéséért kapta a díjat. Azért a CryptTalkért, amit éppen be akar tiltani a kormány. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.