Zöldszámon lehetne jelenteni a terrorveszélyt

politika
2016 április 01., 06:01
comments 149

Háttérbeszélgetést tartott a napokban a Belügyminisztérium a készülő terrorellenes akciótervről. A beszélgetést 

az egykori III/II-es operatív tiszt, Tasnádi László

rendészeti államtitkár tartotta. Az origo beszámolója szerint a rendezvényen Nógrádi György és Georg Spöttle médiacelebek is részt vettek. A beszélgetésen Hajdu János, a TEK vezetője jelentette be, hogy a propagandaanyagok mellett

 egy ingyenes hívható zöldszámot is beüzemelnek, 

amin a terrorgyanús személyeket lehetne jelenteni. Hogy erre a 112 miért nem alkalmas, nem árulta el. Hajdu felvetette azt is, hogy könnyíteni kéne a hivatásos állomány tagjainak önvédelmi fegyverhez jutását, mert így egy szabadnapos rendőr is könnyen beavatkozhatna, ha baj van. (Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.