Tizenhét éves lányt kényszerítettek prostitúcióra

bűnügy
2016 április 02., 11:33
comments 23

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára még február 25-én érkezett bejelentés arról, hogy egy fiatal lányt több férfi

fogva tart és prostitúcióra kényszerít. 

A rendőrök végül március 30-án fogták el azt a három férfit, akik a gyanú szerint megszervezték a 17 éves lány futtatását. A lányt többször közösülésre kényszerítették és bántalmazták, amik következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. Az egyik pacsai gyanúsított megszervezte és rávette a lányt arra is, hogy négy héten keresztül Németországban prostitúciós tevékenységet végezzen. A lovászi, szentpéterúri és pacsai férfiakat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.