Nagyon megverték Dárdai Pál csapatát

foci
2016 április 03., 17:27
comments 16

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

„Ez a jogos eredmény, a Borussia 5–0-s győzelme tükrözte a pályán mutatott teljesítményt. Nagyon rossz napunk volt. A srácok padlót fogtak, nem érdemes cukrozni és szépítgetni. A Gladbach jobb volt, gyorsabb volt – Bajnokok Ligája-csapat. A miénk pedig egy keményen dolgozó csapat. A Gladbach győzelme teljesen megérdemelt, gratulálok kollégámnak!” – 

nyilatkozta önkritikusan Dárdai Pál, a Hertha BSC edzője a Sky-nak a vasárnapi Mönchengladbach-Hertha meccs után. Ekkora verést még nem kapott a csapat, mióta a magyar tréner átvette a berlinieket. A negyedik 'Gladbach ezzel három pontra megközelítette a harmadik Herthát a tabellán. 

Mönchengladbach-Hertha 5-0 (Gól: Hazard 14., 80., Hahn 60., Hermann 76., Traoré 85.)

(Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.