Videóra vették, ahogy Orbán Ráhel kinyitja az ajtót a Corvinuson

oktatás
2016 április 04., 11:19
comments 341

Mint köztudott, a miniszterelnök lánya a Corvinuson tanít Food Service Management-et, de az óra iránt érdeklődő civileket és a sajtót mindeddig sikerült távoltartani a kurzustól. Most viszont több újságíró is bejutott az órára, a hvg.hu például megírta, hogy Orbán Ráhelnek rekedtes volt a hangja, viszont szépen beszél angolul, a Blikk pedig levideózta, ahogy kinyitja az ajtót - megbízható sajtóértesülések szerint az ott terjengő áporodott szag miatt. 

Íme a felséges pillanatok a Blikk videóján:

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.