A lángosburger az új dili Brooklynban

étel
2016 április 05., 10:22
comments 140

A vifonburger és a cronut után csak pár lóugrás kellett hozzá, de végre eljutottunk idáig is:

megszületett a lángosburger!

Korzo's Deep-Fried Burger

The Deep-Fried Burger at Brooklyn's Korzo

Posted by Food Network on Friday, April 1, 2016

És most nem ilyen magyar májerkodásról van szó, hogy rámondjuk egy olajban kisütött tésztafélére, hogy az bizony lángos, hanem maga a Food Network magyarázza szabályosan, ékezetekkel a Facebookon publikált videójában, hogy

lángos=deep-fried Hungarian flatbread,

amire fogjuk rá, hogy fogjuk rá.

A lángosburger igazi trükkje, hogy nem két, már kisütött lángos közé pakolják a hozzávalókat, hanem pont fordítva:

a grillen megperzselt húst és a hozzávalókat csomagolják a még nyers tésztába, amit aztán olajban kisütnek.

Minden leleményes, az ötletet már a nyáron lemásolni szándékozó vállalkozó figyelmét felhívnám arra, hogy a termék kritikus pontja a jó hamburgerhús, amihez feltétlenül keverjenek velőfaggyút, és azt se bánják meg, ha némi nyakat is!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.