A lángosburger az új dili Brooklynban

A vifonburger és a cronut után csak pár lóugrás kellett hozzá, de végre eljutottunk idáig is:

megszületett a lángosburger!

Korzo's Deep-Fried Burger

The Deep-Fried Burger at Brooklyn's Korzo

Posted by Food Network on Friday, April 1, 2016

És most nem ilyen magyar májerkodásról van szó, hogy rámondjuk egy olajban kisütött tésztafélére, hogy az bizony lángos, hanem maga a Food Network magyarázza szabályosan, ékezetekkel a Facebookon publikált videójában, hogy

lángos=deep-fried Hungarian flatbread,

amire fogjuk rá, hogy fogjuk rá.

A lángosburger igazi trükkje, hogy nem két, már kisütött lángos közé pakolják a hozzávalókat, hanem pont fordítva:

a grillen megperzselt húst és a hozzávalókat csomagolják a még nyers tésztába, amit aztán olajban kisütnek.

Minden leleményes, az ötletet már a nyáron lemásolni szándékozó vállalkozó figyelmét felhívnám arra, hogy a termék kritikus pontja a jó hamburgerhús, amihez feltétlenül keverjenek velőfaggyút, és azt se bánják meg, ha némi nyakat is!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.