Mészáros Lőrinc cége nyer → Hirtelen húszmilliárddal nő az ár

gazdaság
2016 április 08., 03:13
comments 205

A Népszabadság úgy tudja, hogy a tervezett 

53 milliárd forint helyett végül nettó 72,38 milliárd forintból

újulhat meg a Szántód-Kőröshegy és Balatonszentgyörgy közötti, 52 kilométeres vasúti szakasz. A nyertes a ­V-Híd, Swietelsky és az R-Kord Kft. konzorciuma lett. Utóbbi cég nem másé 

mint Mészáros Lőrincé. 

A költségek elszállása nem zavarja a kormányt: a lap úgy tudja, hogy már alá is írták és meg is jelent a határozat, hogy a felújítás uniós támogatása a tervezettnél 19 milliárddal több lesz. A Népszabadság kereste a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot és a  Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-t, de egyik sem kommentálta a hírt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.