Megnézed, hogyan húz tökéletes tusvonalat Adele hivatásos sminkese és elvonulsz sírni egy sarokba a vasárnapi húslevessel

divat
2016 április 10., 10:51
comments 103

Az egyik legnépszerűbb sminkes youtuber, Lisa Elridge legújabb videója alatt tombol most minden ember, aki kicsit is szeret sminkelni, mert a videó vendége nem más, mint 

Michael Ashton, Adele személyi sminkese!!!!

Adele világhírűen tökéletes és utánozhatatlan sminkjének receptjére évek óta kíváncsi mindenki, ahogy én is, de én most pl. tök szomorú lettem, mert belegondoltam, hogy sosem leszek ennyire ügyes.

CSAK NÉZD!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.