Itt vannak az első fotók a visszatérő Gilmore Girlsből

FILM
2016 április 11., 17:17
comments 86

A magyarul nagyon ijesztő címen, Szívek szállodájaként futó, de amúgy remek sorozat hét évad után, 2007-ben ért véget, tavaly viszont jött a hír, hogy újjá fog éledni a Netflixen. A bemutató dátumát még mindig nem ismerni, annyit viszont már tudni, hogy nem hagyományos sorozatként, hanem négy, egy-egy évaddal felérő filmmel térnek vissza. 

Most pedig előkerültek az első fényképek a készülő epizódokból, amiből olyan sok minden nem derül ki, de az igen, hogy Rory tanár lett, Luke és Lorelai pedig épp (megint) együtt vannak. Az is biztos, hogy hiányozni fog, az Richard karaktere, mivel a nagyapát alakító Edward Herrmann a sorozat befejezése óta meghalt. 

Fotók: Netflix
photo_camera Fotók: Netflix

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.