Ittas, cserbenhagyásos gázolás történt Győrnél

baleset
2016 április 11., 12:48
comments 52

Vasárnap egy cseh hatósági jelzésű Audi két forgalmi sáv között haladva elgázolt egy szabályosan, az úton épp keresztben átkelni igyekvő biciklistát Győrnél. 

Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

Az áldozat az autó tetejére vágódott, majd az úttestre zuhant. A tettes nem lassított, hanem segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.   

A győri rendőrségen gyorsan beazonosították az elkövetőt és értesítették a szomszédos megyei ügyeleteket. Végül a kisbéri rendőrök ellenőrizték a keresett járműt és sofőrjét, ők szondáztatták meg a 34 éves császári lakost, és a teszt során pozitív értéket mértek.

Kisbéren ittas állapotban történt vezetés miatt, győri előállítását követően pedig segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt indult ellene eljárás. Az áldozat állapotáról egyelőre nem érkezett hír. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.