A brit kormány attól retteg, hogy az análvonaton nincsen fék

szex
2016 április 12., 12:39
comments 189

Az Egyesült Királyságban thatcherista pornócenzúra fenyeget.

A brit kormány készített egy jelentést (pdf), ami szerint egy terjed az anális szex, amit ráadásul egyre fiatalabban próbálnak ki az emberek. Egy a British Medical Journal egy 2014-es kutatására hivatkoznak, amiben a London School of Hygiene and Tropical Medicine 130 darab 16-18 közötti fiatalokkal készített interjúját gyűjtötték össze.

Pedig már kimutatták, hogy a nők nem is élvezik annyira.

Mivel ennek a legfőbb oka a pornó, a felmérésük szerint ugyanis 56 százalékos az anális szex előfordulása.

A kormány ezért az online pornóhoz való hozzáférés további korlátozásáról készített javaslatot.

Nagy-Britanniában ez Margaret Thatchert idézi, aki 1986-ban felszólalt, hogy egy AIDS-ellenes kampányban szó esett a „kockázatos” anális szexről, és azt fiatalok is olvashatják.

Az azonos neműek közötti anális szex Angliában és Walesben 1967-ig „fajtalanság” címén bűncselekménynek számított. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.