Jogerősen 100 ezer forint pénzbüntetésre ítélték az Új Magyar Gárda Mozgalom főkapitányát

bűnügy
2016 április 12., 14:31
comments 15

A Kecskeméti Törvényszéken M. István az utolsó szó jogán azt mondta: „csapatunkat” mindig is a „karitatív szeretet, segítőkészség” jellemezte. A Baon szerint jogorvoslati kérelemmel kíván fordulni a Kúriához.

2009-ben oszlatták fel a Magyar Gárdát, de hamarosan megalakult az Új Magyar Gárda Mozgalom, amiről a bíróság megállapította, hogy a feloszlott egyesület újjászerveződése. 2013. március 2-án Solton M. István lett az országos főkapitány, 2013. augusztus 19-én pedig az akasztói stadionban formaruhát viselő újoncokat avattak a mozgalom zászlaja és a Szent Korona másolata előtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.