Fideszes polgármester szállt szembe Tarlós bicikliellenes háborújával

Budapest
2016 április 13., 17:16
comments 57

A fideszes Riz Levente kikéri magának, hogy őt belekeverjék Tarlós István budapesti főpolgármester hosszú ideje parázsló, de a most a jelek szerint kőkeményen beindított kerékpárellenes háborújába.

"Nem támogatok semmilyen intézkedést, amely visszalépés az elmúlt évek kerékpározást ösztönző intézkedéseihez képest",

írja, és hozzáteszi, ezt ezt az álláspontját fővárosi képviselőként is képviseli Budapest vezetésével szemben. Riz – aki magánemberként Criticall Mass és I Bike résztvevő hét éve – úgy gondolja, a városi bringázás terjedése az egyik legjobb trend Európában, amit minden lehetséges eszközzel támogatni, segíteni, bátorítani kell.

Riz a XVII. kerület, Rákosmente polgármestere, emellett a budapesti városfejlesztési közlekedési és környezetvédelmi bizottságnak is az elnöke.


link Forrás

(Riz Levente Facebook via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.