Puccs készülődhet Gyárfás ellen

sport
2016 április 13., 16:24

Egyre több jel mutat arra, hogy a Kiss-féle erőszakolási botrány Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök pozíciójába kerülhet, írja a holnap megjelenő nyomtatott HVG. Azt írják, hogy az úszószakmában is sokan unják már Gyárfást, illetve elegük van belőle.

A lap szerint Orbán Viktor egyelőre kivár, de nem biztos, hogy kitart az úszószövetség örökös vezetője mellett. A HVG potenciális utódként nevezi meg az egykori úszó Szabó Tündét, aki most is az úszószövetség alelnöke, továbbá sportügyi államtitkár.

A Gyárfás Tamással szemben puccskísérletet tervezőknek nagyfokú óvatosságot kívánunk.

Gyárfás Tamás (jobbra) a FINA elnökének és ügyvezető igazgatójának mutogatja a munkálatokat. MTI Fotó: Illyés Tibor
photo_camera Gyárfás Tamás (jobbra) a FINA elnökének és ügyvezető igazgatójának mutogatja a munkálatokat. MTI Fotó: Illyés Tibor

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.