Úgy döntött, hogy visszarabolja a volt élettársát. Csak sajnos rossz címre ment

2016 április 13., szerda 4:55
74

Voltál valaha igazán szerelmes? Törték össze valaha a szíved? Voltál valaha teljesen elkeseredett? Soha nem voltál olyan szerelmes, soha nem voltál olyan elkeseredett, soha nem törték össze annyira a szíved, mint annak a 25 éves férfinak, aki ellen kedden emelt vádat a Heves Járási Ügyészség.

A 25 éves férfi összeveszett az élettársával, aki elköltözött tőle a velük egy utcában lakó szüleihez. A történteket elfogadni képtelen vádlott szerette volna helyreállítani a kapcsolatukat, és ennek érdekében

az erőszaktól sem riadt vissza,

ahogy az ügyészség közleménye vészjóslóan fogalmaz.

Az összetört szívű férfi 2015. október 29-én otthonában ismeretlen fajtájú tudatmódosító szereket vett magához, melyek hatására bódult állapotba került, majd másnap hajnalban, fél három körül cselekvésre szánta el magát: úgy döntött, hogy felkeresi a nő szüleinek lakását, ahonnan bármi áron, de hazaviszi az élettársát.

Ennek megfelelően néhány perc múlva megjelent az utca elején, ahol berúgta asértett lakóházának ajtaját, oda bement, majd magához vett egy lapátot, amivel szétverte a szobában lévő televíziót és betört egy ablakot is.

Erre riadt fel az épületben lakó, várandós sértett, akit a vádlott „Na végre, megvagy!” felkiáltással a karjánál fogva megpróbált kirángatni az utcára, melynek során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott neki. Ekkor, a nő tiltakozása közben derült csak fény arra, hogy a sértett nem azonos az élettársával,

mivel a férfi valójában eltévesztette a házszámot, és élettársa szüleinek szomszédjaihoz rontott be.

A Hevesi Járási Ügyészség a férfit most erőszakkal, éjjel elkövetett magánlaksértés bűntettével, kisebb kárt okozó rongálás vétségével, és könnyű testi sértés vétségével vádolja.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt