Újabb Orbán-Mészáros-nyaralót talált a Magyar Narancs

2016 április 13., szerda 19:39
322

Nem a hatvanpusztai majorság az egyetlen hely Felcsút környékén, ahová elvonulhat a miniszterelnök és családja – írja a Magyar Narancs. A hetilap szerint az alcsútdobozi Rézhegyen egy örökpanorámás, gyönyörűen kialakított nyaralóban is látták már többször Orbán Viktort és feleségét a közelben élők.

Valahol itt kell keresni az épületet, közel az alcsútdobozi golfpályához (a nagy, kastélyszerű épület a golfpályához tartozik).

A panorámás házat a földhivatali nyilvántartás szerint Mészáros Lőrinc vásárolta meg évekkel ezelőtt, majd a 3800 négyzetméternél valamivel nagyobb teleket és rajta az épületet 2013-ban eladta Orbán Győzőnek. A Magyar Narancs szerint Orbán Viktor apját nem látták a helyiek a környéken, magát a miniszterelnököt – továbbá a vélhetően őt védő TEK-eseket –, illetve Mészáros Lőrinc embereit viszont igen – utóbbiak a közelmúltban is gondozták a ház környékét. Legalább négy profi kamera pásztázza a rézhegyi villa környékét.

Orbán Viktor a héten azt állította, hogy Mészáros Lőrinc nem a strómanja, és azt is, hogy ő nem egy vagyonos ember.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt