Na, vajon kinek a cégei reklámozzák 390 millióért a Liget projektet?

gazdaság
2016 április 14., 09:51
comments 35

Természetesen Rogán Antal szomszédja, Csetényi Csaba cégei, a Network 360 Reklámügynökség Kft. és az Affiliate Network Kft. A szerződés egy évre szól, de további egy évvel és 155 millióval meghosszabbítható.

A szerződés értelmében, amit a Csetényi cégeiből alakult Egyesült Reklám Konzorcium írt alá a Városliget Zrt.-vel (igazgatósági elnök: Baán László) a vállalkozás PR ügynökségi szolgáltatást, integrált kommunikációs tanácsadást végez, reprezentációs eszközöket szerez be és fotó- illetve videóanyagokat gyárt 390 millióért.

(Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.