Nem kell külön igényelni a gyermekfelügyeletet és étkezést a pedagógussztrájk napjára, üzeni az EMMI

oktatás
2016 április 14., 13:01

Április 20-án, jövő szerdán országos pedagógussztrájk lesz (mondjuk holnap is lesz egy, de az más), és szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a szülőknek külön felügyeletet és étkezést kell igényelniük erre a napra. Ez azonban nem így van:

"Minden intézmény kinyit, minden a szokott rendben történik, leszámítva azt, hogy a sztrájkban résztvevő tanárok nem tartják meg szaktárgyi óráikat. A többi pedagógus azonban meg fogja tartani óráit és minden gyermekre vigyáz majd az iskola"

- üzeni az oktatásért felelős emberminisztérium. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.