A Népszabadság szerint kétszázmilliárd forintra pereli az államot a GDF Suez

gazdaság
2016 április 15., 02:21
comments 75
A földrengés után több ház ki is gyulladt az eltörő vezetékekből szivárgó gáz berobbanása után, például ez is. A földrengés helyi idő szerint csütörtök koraéjjel történt, a kép másnap reggel készült Masakiban, Kumamotó járásban. Fotó: Jomiuri Simbun / AFP
photo_camera A földrengés után több ház ki is gyulladt az eltörő vezetékekből szivárgó gáz berobbanása után, például ez is. A földrengés helyi idő szerint csütörtök koraéjjel történt, a kép másnap reggel készült Masakiban, Kumamotó járásban. Fotó: Jomiuri Simbun / AFP
Illetve, ahogy most hívják, az Engie, ami a közművezetékre kivetett adó, a kormány által meghatározott hozam és az egyéb, el nem ismert költségei miatt elmaradt bevételei miatt támadhatja a magyar államot a washingtoni választott bíróságon a befektetővédelmi elvekre hivatkozva. Ezzel párhuzamosan tárgyalnak az állammal a 22 619 kilométernyi gázvezetékhálózatuk értékesítéséről is. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.