Eltemették Pozsgay Imrét

POLITIKA
2016 április 15., 13:32
comments 89

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Lezsák Sándor, a Magyar Demokrata Fórum alapító tagja, az Országgyűlés alelnöke és Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság egykori elnöke mondott búcsúbeszédet Pozsgay Imre ravatalánál a Farkasréti temetőben.

Fotó: Kovács Tamás / MTI
photo_camera Fotók: Kovács Tamás / MTI
Pozsgay Imre temetése (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

A katolikus szertartás szerinti temetés, amit a Nöri szervezett, csak a ravatalozónál volt sajtónyilvános, az esemény többi része a család kérésének megfelelően zártkörű.

photo_camera A ravatalnál balról jobbra: Áder János köztársasági elnök, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke, Lenkovics Barnabás, az Alkotmánybíróság elnöke
photo_camera Pozsgay Imre ravatalánál ravatalánál balról jobbra: Hiller István szocialista országgyűlési képviselő, Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője és Baja Ferenc szocialista politikus, a Táncsics Mihály Alapítvány kuratóriumi elnöke

A volt államminiszter március 25-én, 82 évesen halt meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.