Megvettem ebédre az Aldiban a Saul fiát

FILM
2016 április 15., 14:19
comments 133

Péntek van, megérdemlek egy második desszertet, mi legyen az? - álltam meg a bolt közepén, a Vegyes Furcsa Tárgyak között, miután beszereztem a kései munkaebéd ehető alkotórészeit.

Törpe műbukszus?


Borussia Dortmund ágyneműhuzat, hogy belesírjam a bánatom a Liverpool elleni 3:4 után?


Mini fritőz?


Magenta színű mixerfedél?

Máskor engedtem volna a kísértésnek, de most tudtam, hogy ha nem fogyott el, a Furcsa Tárgyak között ott lesz az akciós Saul fia. Onnan tudtam, hogy Andy Landy tegnap ezt a képet küldte nekem:

  Meg is lett, volt még belőle, így ezzel a kosárral mehettem a pénztárhoz:

Azóta visszaérkeztem a szerkesztőségbe. A kenyér friss volt, a cheddar igen finom, de a Saul fia sajnos kicsit rágós, még mindig piszkálom a fogamat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.