Itt az első kép a Ghost in the Shell-filmből

Tbg
a hetedik művészet
2016 április 16., 10:46
comments 103
Az anime aranykorának egyik leghíresebb rajzfilmsorozatának amerikai remake-jét 2017 márciusában dobja piacra a Paramount Pictures, amely most első alkalommal posztolt a sok rajongó által várt filmből képet.

Lesz egyébként ázsiai szereplő, bár a szereplőgárda valóban az amerikai (nemzetközi) ízlésre van belőve, a japán humorista-színész-rendező Takeshi Kitano is játszik benne. A filmet Rupert Sanders (Hófehér és a vadász) rendezi.

A képen az egyik főhős, Motoko Kusanagi őrnagyot látni, aki egy rendőr kiborg és akit Scarlett Johanson fog eljátszani. Ezzel egyébként, írja a Mashable sok rajongó nem ért egyet, ők arra számítottak, hogy ázsiai színésznő alakítja majd a karaktert.

A Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) először képregény (manga) formájában jelent meg, majd lett belőle sorozat, az egészestés játékfilm 1995-re készült el. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.