Öten meghaltak egy argentin technofesztiválon

baleset
2016 április 16., 16:08

Sven Väth, Ricardo Villalobos, Chris Liebling, Henrik Schwarz, egyszóval a germán house nagyjai léptek fel azon a Time Warp nevű fesztiválon az argentin fővárosban, Buenos Airesben, ahol mérgezés miatt négyen meghaltak, hatan pedig kórházba kerültek. (UPDATE: a New York Times szerint már öten meghaltak, és öten vannak kómában.)

photo_camera Time Warp Buenos Airesben, 2015-ben.

A hatóságok egyelőre nem tudják, az áldozatok milyen kábítószert fogyasztottak és milyen mennyiségben a 21 és 25 év közötti férfiak. Az biztos, hogy szinte azonnal kómába kerültek. A kórházban lévő mérgezést elszenvedettek egyikénél 42 fokos testhőmérsékletet mértek, ami egészen súlyos mérgezésre utal.

(AFP, NYT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.