Trump három hivatalos gyerekéből kettő nem fog szavazni rá, mert nem regisztráltak időben

külföld
2016 április 16., 19:05
comments 23
Trump családja: Melania, Ivanka, Eric és az ifjabb Donald.
photo_camera Donald Trump felesége, Melania Trump, Ivanka Trump, ifj. Donald Trump, és Eric Trump. AFP PHOTO / ROBYN BECK

Donald Trump mostani házasságából származó három gyereke közül kettő nem fog tudni szavazni rá a három múlva megtartandó New York-i előválasztáson, mivel nem sikerült időben regisztrálniuk. (Egyébként összesen öt gyereke van, de a korábbi házasságaiból születettekről nem tudni sokat.)

"Sok idejük volt, hogy regisztrálják magukat, és hát tudod, nem ismerték a szabályokat, és nem regisztráltak időben. Most nagyon bűnösnek érzik magukat. Nagyon bűnösnek érzik magukat. De nincs semmi baj. Mármint, megértem"

– mondta Donald Trump egy tévéműsorban.

A New York-i előválasztási szabályok alapján a pártnál nem regisztráltaknak még márciusban jelezni kellett volna valamelyik pártnál, hogy szavazni akarnak az előválasztáson.

Eric és Ivanka egyébként gyakran segítik apjukat különböző kampányrendezvényeken.

(Wall Street Journal)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.