Ilyen az, amikor egy államtitkár és Bencsik András Nagykanizsára utazik nyugdíjasokat riogatni

Kordokumentum értékű videó került fel a Kanizsa TV Youtube-csatornájára. Nagykanizsa egykori polgármestere, jelenleg az NGM munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, Cseresnyés Péter és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője Nagykanizsára utazott, hogy ott elmondják az összegyűlt nyugdíjasoknak, hogy az európai civilizáció veszélyben van.

Cseresnyés többek között arról beszélt, hogy Nyugat-Európában olyan embereket engednek a politika élvonalába, akik a gyerekvállalást finoman szólva nem divatos dolognak tartják. Fogalmunk sincs amúgy, mire gondolhatott az államtitkár, és sajnos ez a videóból sem derült ki.

Majd Bencsik András egyrészt kollégájának nevezi az NGM államtitkárát, utána elmondta, hogy az elmúlt száz évben nem volt annyira fontos kérdés, amiben az emberek véleményt nyilváníthattak, mint most a betelepítési kvótáról szóló népszavazás.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.