Ilyen az, amikor egy államtitkár és Bencsik András Nagykanizsára utazik nyugdíjasokat riogatni

POLITIKA
2016 április 17., 19:13
comments 144

Kordokumentum értékű videó került fel a Kanizsa TV Youtube-csatornájára. Nagykanizsa egykori polgármestere, jelenleg az NGM munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára, Cseresnyés Péter és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője Nagykanizsára utazott, hogy ott elmondják az összegyűlt nyugdíjasoknak, hogy az európai civilizáció veszélyben van.

link Forrás

Cseresnyés többek között arról beszélt, hogy Nyugat-Európában olyan embereket engednek a politika élvonalába, akik a gyerekvállalást finoman szólva nem divatos dolognak tartják. Fogalmunk sincs amúgy, mire gondolhatott az államtitkár, és sajnos ez a videóból sem derült ki.

Majd Bencsik András egyrészt kollégájának nevezi az NGM államtitkárát, utána elmondta, hogy az elmúlt száz évben nem volt annyira fontos kérdés, amiben az emberek véleményt nyilváníthattak, mint most a betelepítési kvótáról szóló népszavazás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.