Napjaink legjobb NBA-játékosát tanította kosárlabdázni Obama

külföld
2016 április 17., 12:16
comments 23

A Fehér Ház Youtube-csatornájára került fel az a videó, amin azt látni, ahogy a Golden State Warriors játékosa, Stephen Curry vesz pár leckét az amerikai elnöktől.

link Forrás

Curry az utóbbi évek legnagyobb játékosává nőtte ki magát, ráadásul játékstílusa annyira nem hasonlít semmihez, amit megszoktunk egy kosarastól, hogy már csak ezért megéri nézni a játékát. (Curryról a Washington Postban jelent meg nemrég egy nagyon érdekes cikk, érdemes elolvasni.)

Ez az oktatóvideó persze nem egyszerű szórakozás volt, hanem amolyan közszolgálati hirdetés, a szegényebb közösségekbe születő fiataloknak segítséget nyújtó MENTOR-programot reklámozták vele, aminek Curry is tagja. Ebben a programban felnőttek segítenek olyan fiataloknak, akiknek a környezete sokszor az ellen hat, hogy teljesen kibontakoztathassák képességeiket. (ESPN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.