Sokaknak gyanús lett, hogy Orbán megint egy erdélyi fiatalemberbe futott bele

POLITIKA
2016 április 19., 11:14

Orbán Viktor Helmut Kohlhoz menet a stuttgarti tévétoronyban költötte el vacsoráját, ahol egyből bele is botlott egy erdélyi nemzettársunkba, aki a Boschnál dolgozik szoftvermérnökként, és háromhetes stuttgarti tartózkodása első napján egyből belefutott a Deutsch Tamással ékesített Orbán Viktorba, akikkel azonnal közös fényképet is készített.

A videó önmagában is gyöngyszem:

link Forrás

De ami még érdekesebbé teszi, hogy a Facebook erre hajlamos népe egyből összeesküvést, megrendezettséget gyanított a sztori mögött, mert Orbán Viktor 37 hónappal ezelőtt találkozott már egy erdélyi fiatalemberrel.

Talán emlékeznek rá, illetve hogyan is felejthették el, hogy az emlékezetes

nagy márciusi havazás - üljenek át másik autóba! - csúcsán a havas sztrádát járta hű fegyverhordozója, Pintér Sándor társaságában, váratlanul belebotlott egy másik erdélyi fiatalemberbe, aki párjával éppen hókárosultként taposta az utat.

El is vitték őket egy közeli településre.

Erről itt van az önmagában is gyöngyszem videó:

link Forrás

A két főszereplő tehát

a hóban rekedt fiatalember:

és a stuttgarti tévétoronyban vacsorázó fiatalember.

Akik között én elenyésző hasonlóságot vélek felfedezni azon túl, hogy mindketten a két szemű, két fülü, egy szájú alapsokasághoz tartoznak, és külalakjuk, hangjuk alapján hímneműnek tünnek. De mások máshogy gondolják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.