Egy közülünk: A fideszes Vécsey László is állami támogatással cserélt mosógépet

POLITIKA
2016 április 21., 05:32
comments 198

Állami támogatással cserélték újra régi mosógépüket Vécseyék. A család nevében a nej pályázott az állami mosógépcsereprogramban megszerezhető legnagyobb, 45 ezer forintos támogatásra, ami ügyes húzás, lévén a férj, Vécsey László fideszes képviselő.

Vécsey László (j) itt éppen nem állami támogatásra pályázik, hanem szennyvíztelepet ad át. Fotó: vecseylaszlo.fidesz.hu
photo_camera Vécsey László (j) itt éppen nem állami támogatásra pályázik, hanem szennyvíztelepet ad át. Fotó: vecseylaszlo.fidesz.hu

Az meg már milyen kellemetlen lett volna, ha azon bukik le, hogy személyesen ő pályázott. Mondjuk így is lebukott, mert a Blikk kiszúrta a családi kapcsolatot.

Vécseyék sikerrel pályáztak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium meg is ítélte a támogatást Vécseyéknek.

A képviselő nem kívánt reagálni a Blikk megkeresésére, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pedig azt tudta mondani, hogy

nem vizsgálják a pályázók kilétét, rokoni kapcsolatait, mert az sértené a folyamat függetlenségét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.