Kétéves kisfiú fulladt vízbe Szerecsenyen

baleset
2016 április 21., 15:09
comments 9
Egy kétéves kisfiú csúszott egy tűzoltásra használt tóba Szerecsenyen, egy baromfitelepen, írja a Kisalföld.hu. A szerencsétlenül járt gyereket szülei húzták ki a vízből, újraélesztését édesapja kezdte el a mentésirányító utasításai alapján. Győrből azonnal gyermekmentőt és helikoptert is riadóztattak. A mentők hamar a helyszínre értek, több mint másfél órán át keresztül próbálkoztak az újraélesztéssel, de a gyereket már nem tudták megmenteni.

A lap úgy tudja, hogy  a kisfiú most márciusban töltötte be második életévét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.