„Egy seggrepacsi nem úgy néz ki, hogy tiszta erőből olyat csapunk valakire, hogy a fájdalomtól hirtelen azt sem tudja, hogyan reagáljon”

bűnügy
2016 április 23., 09:17
comments 1062

A playmate egy legénybúcsún lépett fel, de ott a a vőlegény azt hitte, hogy ha már haverjai fizettek a műsorért, akkor ő bármit megtehet, és seggrepacsi címén akkorákat ütött a lány fenekére, hogy az másnap tele volt zúzódásokkal.Fotó: Dora Meszaros/Facebook

Mészáros Dóra a Facebookon tette helyre azokat a férfiakat, akik néhány feles után már nem bírnak magukkal, és úgy gondolják, vicces megverni a táncoslányt.

Dóra szerint leginkább saját magukkal lehet valami bajuk azoknak, akik részegen azzal akarják helyretenni az önbecsülésüket, hogy másokat aláznak meg.

Ahogy írja, annyira magától értetődőnek kellene lennie annak, hogy normális ember ilyet nem tesz egy nővel, mint ahogy a gyerekei szülinapján sem pofozza fel senki sem a bohócot vagy a céges bulin sem csapja le a humoristát.

Posztolt egy képet az oldalára a zúzódásokról is, de volt valaki, akit ebben a történetben az zavart legjobban, hogy a lányon nem volt semmi, hát jelentette a Facebooknál.

A teljes szöveg:

Tisztelt »Uraim«! Magyarországon, 2016-ban, úgy látszik teljesen normális férfi gondolkodás az, hogy egy legénybúcsúra ajándékba megrendelt sztriptíz előadás úgy végződik, hogy a kedves ünnepelt lányos zavarában a képen látható módon fejezi ki férfiúi dominanciáját. Én 156 centi vagyok és 53 kiló, de ettől, amit tettél, nem lettél nálam »erősebb«, csak gyengébb...

Széljegyzetben megjegyezném, attól sem vagy nagyobb falkavezér, hogy 4 pohár feles után már nem tudod kontrollálni a tetteidet, ugyanis egy igazi férfi inni is kulturáltan tud. Nem vagy viccesebb sem, mert egy játékos seggrepacsi nem úgy néz ki, hogy tiszta erőből valakire olyat csapunk, hogy az hirtelen azt se tudja a csípő fájdalomtól hogyan is reagáljon.

Egy civilizált férfi nem a testi erejével mutatja meg egy nőnek, hogy ő felsőbbrendű. Ha pedig saját magával van problémája, nem másokat aláz meg, hogy a saját önbecsülését helyrerakja.

Mielőtt eljutnánk oda, hogy megérdemeltem, mert egyeseknek majd ez lesz a reakciója, elmondanám, hogy nem, nem érdemlem meg. Egy nő nem érdemel ilyesmit. Elvileg egy ilyen műsor egy jópofa ajándék a barátoktól az ünnepeltnek, én azért vagyok ott, hogy egy kis örömet okozzak a látvánnyal a társaságnak. Egy bohócot sem pofozol meg a gyerekeid szülinapi zsúrján, és a céges bulin se csapod le a bűvészt, vagy a humoristát. És a legénybúcsú sem arról szól, hogy szétcsapod a táncost.

Konklúzióként elmondhatnék bármit, de igazából a »vak komondorok« országában már elment a kedvem attól, hogy népnevelőt játsszak, elmondjam mitől lesz valaki Ember, több, vagy jobb az átlagosnál. A világ változik és nem feltétlenül jó irányba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.