Kikapott és kieső helyen áll a Puskás Akadémia

futball
2016 április 23., 17:57
comments 177

Angyalföldön játszott kiesési rangadót a Puskás Akadémia, és egy 1-0-ra kikapott a Vasastól. A végén nyomott Orbán csapata, az nso.hu beszámolója szerint ez történt például a 88. percben: A jobb oldali beadás után a Vasas kapusa a felcsúti Pekár elé ütötte a labdát, aki azonban „eltörte” azt.

photo_camera A Vasas győztes gólja, Korcsmár szerezte Fotó: MTI

A vereséggel a Puskás visszacsúszott a 11., utolsó előtti helyre. Ezzel jelenleg kieső.

Az utolsó forduló előtt így állnak:

10. Vasas 29 pont, 8 győzelem

11. Puskás Akadémia 28 pont, 6 győzelem

12. Békéscsaba 26 pont (már kiesett)

A kiesésről pontegyenlőség esetén a bajnokságban elért több győzelem dönt. Ebben a Vasas jobban áll. Ha a Vasas győz az utolsó fordulóban, akkor a Puskás mindenképpen kiesik. Ha a Vasas nem nyer, a Puskásnak akkor is kevés a döntetlen, mindenképpen győznie kell, hogy bent maradjon.  

A Vasas az utolsó fordulóban az MTK-val játszik majd idegenben, a Puskás a Honvéddal otthon.

Orbán másik kedvenc csapata, a Videoton 5-0-ra verte Deutsch Tamás MTK-ját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.