Elhamvasztották Prince-t

gyász
2016 április 24., 03:31
comments 59

A héten elhunyt Prince-t elhamvasztották, majd családja és barátai zárt körű gyászszertartáson búcsúztak el tőle otthonában, Minneapolis peremkerületében.

Prince otthona és stúdiója előtt több száz rajongó gyűjt össze eközben. Hozzájuk Larry Graham, Prince basszusgitárosa szólt, majd ajándékdobozt nyújtott át nekik, amikben egy Prince-re emlékeztető póló és egy zenei CD volt.

Végső nyughelyét nem hozzák nyilvánosságra, de lesz egy nyilvános zenés szertartás, amin rajongói, tisztelői leróhatják kegyeletüket.  

Az 57 éves énekesre egy liftben találtak rá öntudatlanul Minneapolis külvárosában. A kiérkező mentőknek nem sikerült újraéleszteniük. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.