Újabb lépéssel közelebb a bajnoki címhez a Leicester City

foci
2016 április 24., 15:10
Leo Ulloa fogadja a csapattársakat. Fotó: AFP / BEN STANSALL
photo_camera Leo Ulloa fogadja a csapattársakat. Fotó: AFP / BEN STANSALL

A Premier League élén álló "kiscsapat" 4-0-ra legázolta a Swanseat hazai pályán, és ezzel három fordulóval a bajnokság vége előtt 8 ponttal vezet a második Tottenham Hotspur előtt. Hiába tiltotta el a szövetség a Claudio Ranieri csapata mágikus gólvágóját, Jamie Vardyt, volt aki pótolja: Leo Ulloa duplája mellett Riyad Mahrez és Marc Albrighton lőtt gólt.

A Tottenham holnap a West Bromot fogadja a forduló zárómeccsén, ott visszajöhet 5 pontra. Viszont nagyon kemény a Leicester sorsolása, óriási hajrá lehet még itt. Az utolsó három forduló sorsolása:

36. forduló:
Manchester United - Leicester City
Chelsea - Tottenham Hotspur

37. forduló:
Leicester City - Everton
Tottenham Hotspur - Southampton

38. forduló:
Chelsea - Leicester City
Newcastle - Tottenham Hotspur

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.