Gyuszi magyar rappel horzsolt oda a román tehetségkutató zsűrijének

ZENE
2016 április 25., 06:47

Kiss Gyula (Gyuszi)magyarul adta elő a Finnugor rep című számát a Romanii au Talent tehetségkutatóban. Három zsűritag kapsából leállította volna. Florin Calinescu volt azonban az egyetlen, aki nem nyúlt a piros gombhoz, és végighallgatta a számot.

link Forrás
Calinescu végül bevallotta, hogy egyébként ugyanúgy nem érti Eminem és Dr. Dre szövegeit sem, ahogy Gyuláét, de bejött neki a produkció. Így Gyuszi továbbjutott, de legközelebb már valami olyan számot kell vinnie, amit mindenki megért. Pedig a mostani száma pont arról szólt, hogy tőle igazán finnugor a rap. Az eredeti számot egyébként egyébként a
írta 2009-ben. (via
/
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.