Ez itt az Alföld, itt nincsen semmilyen hegy, itt az indulj el úgy van, hogy: „Öcsém, eredj!”

Popkult
2016 április 26., 08:52
comments 213

Május 13-án mutatják be a Tankcsapda 25 évéről szóló dokumentumfilmet (Három Rohadék Rockcsempész), amit Lévai Balázs rendezett.

Ehhez készült egy lírai szám, aminek most mutatták be a klipjét, amiben a debreceni zenekar úgy mutatja be az Alföldet, hogy arra az NKA mellett az agrárminisztérium is csak csettinthetett.

link Forrás

„Alföld itt télen pustol a hó, nyáron cseresznyéből van a fülbevaló” – a zenekar ilyen sorokkal adta fel leckét a Gütyüli Gangnek, úgyhogy most a labda az ácsi térfélen pattog.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.