Mikroszakadás keletkezett Dzsudzsák combfeszítő izmában

futball
2016 április 26., 09:24
comments 131

Körülbelül 3 hétig nem léphet pályára Dzsudzsák Balázs, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

A Bursaspor focistája a horvátok elleni, március 26-án lejátszott barátságos mérkőzésen elszenvedett bokasérülése miatt egy hónapig volt harcképtelen, mire pénteken visszatért.

Bár végigjátszotta a Kayserispor elleni bajnokit, egy lövésnél a combfeszítő izmában keletkezett mikroszakadás.

„Szerencsére nincs nagy baj, csak egy apró sérülésről van szó, amit egy rossz mozdulat okozott. Három hét alatt teljesen rendbe fogok jönni, a válogatott májusi felkészülése során elkezdhetem a munkát, és az Európa-bajnokságig hátralévő két mérkőzésre már teljesen egészséges leszek” – magyarázta Dzsudzsák Balázs.

Fotó: Illyés Tibor / MTI
photo_camera Fotó: Illyés Tibor / MTI

Bernd Storck válogatottja május 20-án a Groupama Arénában Elefántcsontparttal játszik felkészülési mérkőzést, június 4-én pedig a világbajnoki címvédő Németország vendégeként lép pályára.

A magyar válogatott 44 év után szerepel majd ismét az Eb-n: sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkozik az F csoportban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.