Mészáros Lőrinc a földügyi államtitkárral kávézgatott az ország egyik legdrágább szállodájában

PÉNZ
2016 április 27., 07:44
comments 110

Mészáros Lőrinc az állami földpályázatok eddigi legnagyobb nyertese. Bitay Márton a Vidékfejlesztési Minisztérium földprogramokért felelős államtitkára. És ők az ország egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasons Hotelben nyilvánosan kávézgatnak.

"Bitay Márton háttal ült az ablaknak, vele szemben volt Mészáros Lőrinc, de később az államtitkár kiment telefonálni a hotel folyosójára. Ekkor már teljes bizonyossággal lehetett azonosítani, hogy Bitayról van szó.  Bitay ezután észrevette kollégáinkat, és hirtelen eltűnt az az épületből." - írta kedd esti tudósításában a Népszabadság.

link Forrás

Nagyon persze nincs min meglepődni azok után, hogy Matolcsy György jegybank elnök Polt Péter legfőbb ügyésszel ebédelget, egyetlen nappal azután, hogy törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményeztek a jegybank alapítványai ellen az ügyészségen.

Mészáros a szállodából kifele menet azt mondta az újságírónak, hogy csak kávézgattak, a minisztérium a Népszabadság kérdésére pedig azt írta, hogy "nem egyeztettek, az államtitkár más okból volt ott, csak összefutottak a polgármesterrel."

Mészáros családja csak karácsonyra 2 milliárdért vett 1400 hektár földet magának. Hozzá került nemrég a hatvanpusztai majorság melletti föld is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.