Mészáros Lőrinc a földügyi államtitkárral kávézgatott az ország egyik legdrágább szállodájában

2016 április 27., szerda 7:44
110

Mészáros Lőrinc az állami földpályázatok eddigi legnagyobb nyertese. Bitay Márton a Vidékfejlesztési Minisztérium földprogramokért felelős államtitkára. És ők az ország egyik legdrágább szállodájában, a Four Seasons Hotelben nyilvánosan kávézgatnak.

"Bitay Márton háttal ült az ablaknak, vele szemben volt Mészáros Lőrinc, de később az államtitkár kiment telefonálni a hotel folyosójára. Ekkor már teljes bizonyossággal lehetett azonosítani, hogy Bitayról van szó.  Bitay ezután észrevette kollégáinkat, és hirtelen eltűnt az az épületből." - írta kedd esti tudósításában a Népszabadság.

Nagyon persze nincs min meglepődni azok után, hogy Matolcsy György jegybank elnök Polt Péter legfőbb ügyésszel ebédelget, egyetlen nappal azután, hogy törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményeztek a jegybank alapítványai ellen az ügyészségen.

Mészáros a szállodából kifele menet azt mondta az újságírónak, hogy csak kávézgattak, a minisztérium a Népszabadság kérdésére pedig azt írta, hogy "nem egyeztettek, az államtitkár más okból volt ott, csak összefutottak a polgármesterrel."

Mészáros családja csak karácsonyra 2 milliárdért vett 1400 hektár földet magának. Hozzá került nemrég a hatvanpusztai majorság melletti föld is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt