A debreceni közlekedési cég szerint egy korty folyadékból is tragédia lehet, ha félrenyeli az utas vagy kilöttyinti, ezért kell bírságolni

vidék
2016 április 28., 14:46
comments 217

Ahogy azt mi is megírtuk, egy debreceni jegyellenőr a villamoson megtalálta az ország legelvetemültebb, legmegátalkodottabb szabálytalankodóját, és meg is bírságolta, mivel a bűnöző nem átallott két kortyot inni egy félliteres ásványvizes palackból.

Az Index azt írja, hogy a szigorú szabályozást azért vezették be, mert az evés-ivás balesetet okozhat, a DKV közleménye szerint egy korty folyadékból tragédia lehet, ha félrenyeli az utas, és az étel-ital beszennyezheti a padlót, üléseket, a többi utast.

A debreceni közlekedési cég elismeri, hogy az ásványvíz nem hagy nyomot, de a padlóra löttyenve igenis balesetet okozhat, ha valaki elcsúszik rajta.

Állítólag az önkormányzat szerint is túl szigorúak a szabályok, és tervezik az enyhítést. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.