A Fidesznél örülnek, mert csak minden tizedik ember tudja, hogy mik azok az MNB-alapítványok

bűnügy
2016 április 28., 9:22
comments 295

Részletesen foglalkozott az MNB-alapítványok pénzszórásával a Figyelő ma megjelent, nyomtatott száma is. Összefoglaló cikkük legérdekesebb része az, hogy fideszes háttéremberek beszéltek arról, hogyan érintheti a botrány a pártot és a kormányt.

A cikk szerint a történteket értelmes érvvel védeni próbáló fideszes politikussal még nem találkoztak, de árnyalási kísérletekkel már igen, például azzal az érvvel, hogy a jegybank milyen jó munkát végez úgy amúgy.

A háttéremberek most arra számítanak, hogy a kormány és a Fidesz az MNB függetlenségét fogja majd hangsúlyozni, és megpróbálják minél jobban eltolni maguktól az ügyet. De mellette természetesen folyamatosan mérik a közhangulat alakulását is, a tanácsadók szerint pedig ez az ügy keveseket érdekel, csak minden tizedik választó tud egyáltalán valamit mondani arra a kérdésre, hogy mik azok a Pallas Athéné Alapítványok. Ezért a Fideszben abban is bíznak, hogy hamar lecsendesedik az egész ügy itthon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt